geluid verhuur audio verhuur huur geluid geluid en licht verhuur verhuur beamer

CT-AV

Dé audiovisuele inrichters

Direct naar hoofdmenu en site informatie
Huidig pad: Home

Veranderingen van de Wireless Headset Frequentie

Vanaf 1 januari 2013 kunnen er storingen optreden bij het gebruik van wireless headset microfoon.
De wireless  headset microfoon gaan namelijk van frequentie veranderen. Dit komt door de overvolle frequentie band die wordt gebruikt door o.a.( Wi-fi 4G) apparaten, digitale TV en microfoon.

De Ministerie van Economische Zaken hebben een keuze gemaakt om de frequentie van wireless headset microfoons te verplaatsen naar een lager frequentie band om meer ruimte te krijgen voor het ( Wi-fi 4G) apparaten. Een wireless headset microfoon werkt dadelijk niet meer op de oude frequentie band 790 tot 862 hiervoor heeft het ministerie een nieuwe frequentie band vrijgegeven van 614-638 MHz.

Om u de bedrijfszekerheid te garanderen is CT-AV uw wireless headset microfoon specialist wij bieden u aan om uit te zoeken, waarin uw wireless headset microfoon frequentie zich in bevindt.

Zo kunnen wij u informeren of het noodzakelijk is om een nieuwe wireless  headset microfoon te investeren. Voordat u plotseling met een hoop storing wordt geconfronteerd bij uw gebruik van de wireless headset microfoon.

Wilt u niet geconfronteerd worden met uitval of storingen neem dan gerust contact met ons op klik hier voor email of bel ons 010 438.58.59

Beeld

Audio

Licht

Terug naar top


geluid verhuur audio verhuur huur geluid geluid en licht verhuur verhuur beamer