geluid verhuur audio verhuur huur geluid geluid en licht verhuur verhuur beamer

CT-AV

Dé audiovisuele inrichters

Direct naar hoofdmenu en site informatie
Huidig pad: Home

Regelgeving Draadloos Microfoon Frequentie.

De regelgeving wil de komende anderhalf jaar de frequenties van de draadloos microfoon gaan veranderen om meer ruimte te maken op de oude frequentie band waar nu de draadloos microfoon op werken.

De frequentie van de draadloos microfoons worden dan verplaats naar een nieuwe frequentie band. Dat wil zeggen dat uw oude draadloos microfoon niet meer zal werken op dat moment. Dus door de nieuwe regelgeving wordt u verplicht om de oude draadloos microfoons te vervangen voor nieuwe.

Om u de bedrijfszekerheid te garanderen is CT-AV uw draadloos microfoon specialist wij bieden u aan om uit te zoeken, waarin uwdraadloos  microfoon frequentie zich in bevindt.

Zo kunnen wij u informeren of het noodzakelijk is om een nieuwedraadloos  headset microfoon te investeren. Voordat u plotseling met een hoop storing wordt geconfronteerd bij uw gebruik van de draadloos microfoon.

Wilt u niet geconfronteerd worden met uitval of storingen neem dan gerust contact met ons op klik hier voor email of bel ons 010 438.58.59

Beeld

Audio

Licht

Terug naar top


geluid verhuur audio verhuur huur geluid geluid en licht verhuur verhuur beamer