geluid verhuur audio verhuur huur geluid geluid en licht verhuur verhuur beamer

CT-AV

Dé audiovisuele inrichters

Direct naar hoofdmenu en site informatie
Huidig pad: Home » Verkoop & Installatie

Totaal oplossingen voor beeld

Naast geluidsinstallatie's levert CT-AV beamer en plasmaschermen aan diverse eindgebruikers zoals verzorgingshuizen, fitness centra's, rondvaart schepen. Zo kunnen wij beeldschermen naar wens installeren bijvoorbeeld aan de wand of doormiddel van een buis aan het plafond. Ook in combinatie met een geluidsinstallatie behoord tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie of voor het aan vragen van een snelle offerte klik-hier voor e-mail of bel 010 438.58.59


 • Een eenvoudig oplossing voor een grootscherm in uw ruimte, met deze projector is het mogelijk om computer of video beelden te projecteren met een resolutie van 800x600. Deze projector is zeer geschikt voor kleinere ruimte`s om video beelden te presenteren zoals DvD players, Game-consoles en TV ontvangers.

  Horeca beamer
 • Een compleet geïnstalleerd projectiesysteem met geluidsvoorziening. Eenvoudig te bedienen met de beste resultaten. Doormiddel van een gemonteerde VGA wand contactdoos wordt de laptop of dvd met een handomdraai aangesloten. Naarst het projectie scherm worden twee actieve luidspreker geïnstalleerd om het geluid van de laptop weer te geven.

  Vergaderkamer
 • Spreekkamer voorzien van een 56`` beeldscherm deze wordt aangestuurd door een computer die draadloos bediend wordt door een afstandbediening.

  LCD Scherm 56 inch
 • Touchscreen is de toekomst!

  Vanaf het moment van de Ipad is de touchscreen geïntroduceerd bij veel bedrijven, en scholen kiezen voor een touchscreen ipv een beamer. Eigenlijk hebt u dan een grote I Pad aan de muurhangen. De touchscreens zijn in diverse maten te verkrijgen. Van een Ipad tot een 70inch touchscreen.

  Touchscreen
 • Een compleet geïnstalleerd projectiesysteem voor zakelijk gebruik eenvoudig te bedienen met de beste resultaten. Doormiddel van een gemonteerde wandcontact doos aan de wand wordt de laptop of dvd met een handomdraai aangesloten.

  Kantoor beamer

Beeld

Audio

Licht

Terug naar top


geluid verhuur audio verhuur huur geluid geluid en licht verhuur verhuur beamer