geluid verhuur audio verhuur huur geluid geluid en licht verhuur verhuur beamer

CT-AV

Dé audiovisuele inrichters

Direct naar hoofdmenu en site informatie
Huidig pad: Home » Service

Onderhoud

Afdeling Service en Onderhoud

Na het plaatsen van een geluidsinstallatie en na het afstellen van de betreffende geluidsinstallatie, kunt u voorlopig een heel eind vooruit. Het is wel van belang om periodiek een onderhoud te laten plaats vinden, wilt u het optimale uit het gebruik van een installatie halen.

Hiervoor heeft de CT-AV de afdeling service en onderhoud in het leven geroepen. Met een onderhoudscontract wordt geregeld dat uw installaties periodiek voorzien worden van een goed onderhoud en service. Zo bent u verzekerd van optimale werking van uw installatie.

Alle door de CT-AV geïnstalleerde systemen worden zonder aanmeldingskosten door ons geaccepteerd en vallen onder het onderhoudscontract. Dit is de service die u mag verwachten van ons en die u dan ook krijgt.

Uiteraard kunt u bij ons ook een onderhoudscontract afsluiten voor installaties die niet door ons geïnstalleerd zijn. Inbegrepen in het onderhoudscontract is het onderhoud, storingshulp en de voorrijkosten. De materiaalkosten worden wel berekend.

Voor een gedegen onderhoudscontract en service door vakkundige AV technici, vraag bij ons online een vrijblijvende offerte aan en u ontvangt zo spoedig mogelijk een bericht van ons klik-hier voor e-mail of bel 010 438.58.59

Beeld

Audio

Licht

Terug naar top


geluid verhuur audio verhuur huur geluid geluid en licht verhuur verhuur beamer