geluid verhuur audio verhuur huur geluid geluid en licht verhuur verhuur beamer

CT-AV

Dé audiovisuele inrichters

Direct naar hoofdmenu en site informatie
Huidig pad: Home » Projecten

Verhuur

• Elk jaar organiseert Travelconnection een Caribbean Latin Workshops op de MS William Shakespeare. Bij de workshop worden diverse presentatie gegeven met beeld en geluid. Omdat het plafond van het restaurant niet voldoende ruimte heeft voor projectieschermen heeft CT-AV gekozen voor een videowall en losse 64 inch. displays.

16:9 videowall
  • In de nieuwe bedrijfshal van APM Terminal aan de Maasvlakte 2 heeft CT-AV voor een zakelijke bijeenkomst ondersteund met beeld en een geluidsinstallatie. De sprekers zijn voorzien van een mini headset om de spraakverstaanbaarheid optimaal te laten klinken.

Beamer met scherm
  • Voor een projectontwikkelaar heeft CT-AV een KijkDoos Container ontwikkeld met daarin een beamer en projectiescherm. Zo worden de mensen geinformeerd via een videofilm wat voor nieuwbouwproject in dit gebied zal worden gerealiseerd.

Kijkdoos Container
  • Voor een bijeenkomst van de Kennissen Rotterdam wordt de conferentiezaal in Blijdorp om getoverd door CT-AV met beeld, licht en geluid, alwaar Hans Klok zijn magische googeltrucs presenteert.

LED Verlichting
  • BCN Rotterdam vraagt ondersteuning aan CT-AV voor beeld en een geluidsinstallatie met een draadloze micofoon om in het restaurant van BCN een presentatie te verlenen aan het  Albeda college.

BCN Led schermen
  • CT-AV ondersteunt Men4newmedia met audiovisuele apparatuur voor de BusinessLadiez netwerk bijeenkomst bij Audi Hoogenboom te Rotterdam.

Bennet draadloze microfoon
  • CT-AV verzorgt voor Kemper en van Twist Dordrecht hun 175 jarige jubileum. Met beeld en geluid waar Andre Kuipers zijn presentatie weer boeiend weet over te brengen op de 400 uitgenodigden.

Bemer met scherm
  • In opdracht van een client heeft CT-AV een luxe startent verzorgt voor 150 personen. Tevens zijn alle planten in diverse kleuren uitgelicht zodat het in het donker een sfeervol plaatje was.

Star Tent
  • Opening en opendag bij Rolls-Royce. Partytent ingericht met geluid en licht voor voldoende sfeer te creëren.

Rolls-Royce Marine
  • Na een grote verbouwing voor het uitbreiden van deze wellness centre heeft CT-AV audiovisueel ondersteuning geleverd met een groot openingsfeest.

Orange Wellness Club
  • In de tankwagen werkplaats heeft CT-AV de wanden afgerokt met zwarte decor- gordijnen en met gekleurde verlichting uitgelicht. Zodat Lacacotte catering de zaal verder kan aankleden met decoratie. Voor de muziek was er een DJ in gehuurd die een geluidsinstallatie van CT-AV heeft gebruikt.

sfeer beeld
  • Zoals de meeste internationale reizen is de locatie zeer bijzonder! Bij dit privéfeest levert CT-AV een hoogstandje in licht en geluid. CT-AV heeft over heel de wereld partnerbedrijven zitten waar wij mee samenwerken op grotere afstanden.

Geluid in Marbella
  • Een progamma van diverse artiesten zoals Ger Vos, Marc Canto en Memory Monroe.

CT-AV bij Poppeliers
  • Voor de gemeente hebben wij de locatie de Heerlijkheid sfeervol aangekleed met licht, beeld en geluid.

Heerlijkheid afscheid DG bestuur
  • Voor een Nederlandse opdrachtgever in Chang Mai (Thailand) heeft CT-AV ondersteuning geleverd met onze diensten waaronder onze zanger Ger Vos.

Opening ceremonie Chaing Mai
  • CT-AV krijgt de opdracht van Lacocotte Catering om een kantoor ruimte bij Bassed-in in te richten met licht en geluid.

Kantoor Based-inn
  • Bij Kaatmossel te Rotterdam wordt één van de grote haringparties geoganiseerd, waar CT-AV de ondersteuning levert voor het uitversterken voor diverse artiesten zoals Jan Vayne en Ger Vos.

Wijk Theater LCC de Zevensprong
  • Sporthal wordt aangekleed door CT-AV met licht en geluid voor een zangkoor van 100 personen.

100 jaar
  • Onze Koningin heeft in Hoogvliet een woontoren van 100 meter hoog geopend, waar CT-AV het geluid versterkt om onze Koningin verstaanbaar te maken voor het bezoekende publiek.

Beatrix- Opstelten- van Pelt
  • Simonis Verf heeft jaarlijks een relatiebeurs op eigenlocatie die wij klaarmaken voor gebruik van beeld, licht en geluid.

Opbouw Truss met verlichting
  • Ook internationaal is CT-AV actief! Zo hebben wij langs het Lago Maggiore meer te Zwitserland een zeer exclusief party ondersteund met licht en geluid.

Geluidsinstallatie lago maggiore
  • CT-AV verzorgt voor VW de lancering van diverse type volkswagens. Dit gaat gepaard met veel licht en geluid, welke is geinstalleerd door middel van trus aan het plafond.

Lancering nieuwe VW
  • Presentatie voor de Nationale-Nederlanden voor het schip de James Cook Spido Rotterdam. Deze boot hebben wij voorzien van 12 LCD schermen, waarvan 2 schermen 65 inch.

Spido Rotterdam/Nationale-Nederlanden
  • Bedrijfsloods omgetoverd als partyruimte voor het bedijf Centocor.

Bedrijfsfeest Centocor
  • Mooie klus voor CT-AV in de Grote Kerk van Leiden, deze moet worden om gebouwd als feestlocatie voor IKEA Delft, een groot podium voor DJ Kimberly en Shaky Ground. Een geheel concept voor ca. 1000 personen.

Voor bespreking grote kerk
  • Bij een van onze opdrachtgevers heeft CT-AV voor het jaarfeest van Opzoomer Rotterdam. Compleet het grootse schip van Spido Rotterdam ingericht als een sfeervol  feestlocatie.

James Cook uitgelicht
  • CT-AV verzorgt voor de gemeente Delft AV apparatuur voor diverse bijeenkomsten.

Stadshuis Gemeente Delft
  • Deze ondersteuning bestaat uit het projecteren van diverse powerpoint presentatie's van verschillende sprekers deze sprekers worden doormiddel van een draadloze microfoon uitversterkt en door de technici van CT-AV afgeregeld zodat alles in de puntjes is verzorgt.

de audiovisuele inrichters
  • Een netwerkbijeenkomst heeft CT-AV ondersteuning geleverd zakenvrouw 2011 Theda Bodewes.

Beeld

Audio